Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τη σαλάτα
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 1 ντομάτα
1 πακέτο βίδες ζυμαρικό ή της προτίμησης σας
1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
100 γραμμάρια κασέρι κομμένο σε κύβους
1 κουταλιά της σούπας ελιές μαύρες καθαρισμένες
3/4 κούπας καλαμπόκι κονσέρβας στραγγισμένο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα πράσινα

Για το ντρέσινγκ
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1/2 κουταλιά της σούπας σουσαμόλαδο
1 κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα
2 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού

Εκτέλεση

Για τη σαλάτα
Βάλτε τις βίδες σε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε τους βραστό νερό και σιγοβράστε για 8 λεπτά.
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε σε κύβους το αβοκάντο, τα ντοματίνια.

Μεταφέρετε το αβοκάντο και το καλαμπόκι, το κασέρι κομμένο σε κύβους, τις ελιές καθαρισμένες σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τις βίδες, τα ντοματίνια, και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.

Για το ντρέσινγκ
Τοποθετείστε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το σουσαμόλαδο, το τυρί κρέμα και το ξύδι. Ανακινείστε καλά μέχρι να ανακατευτεί.
Περιχύνετε το μείγμα με τη σως, ανακατέψτε ελαφρώς και σερβίρετε.

Πηγή: news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here