Take a fresh look at your lifestyle.

Άγριες Μέλισσες: Γιώργος Γεροντιδάκης: Ποιόν ρόλο θα ήθελε να κάνει στο σίριαλ;

0 2

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει τις εξελίξεις στο αγαπημένο σίριαλ και μιλάει για τη συμμετοχή του στο ρόλο ως “Μελέτης”.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για την Πηνελόπη στο σίριαλ, τη συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη αλλά και για το θέατρο!

Θα μπορέσει ο Μελέτης να ξεπεράσει ποτέ τον ερωτά του για την Πηνελόπη;

«Σε αυτή την περίοδο της ζωής του είναι λίγο έρμαιο των καταστάσεων. Με την Πηνελόπη υπάρχει μια αγάπη, ένας έρωτας, ένα δέσιμο πολλών χρόνων. Είναι μια σχέση που δύσκολα διακόπτεται τουλάχιστον συναισθηματικά. Σε σαρκικό επίπεδο, σαφώς μπορεί να διακοπεί, αλλά τα βλέμματα, το συναίσθημα, η αμηχανία, όλα αυτά θα υπάρχουν».

Θέλετε να τον δείτε στο τέλος να πληρώνει για τις αμαρτίες του;

«Όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε μια κοινωνία θέλουμε το άδικο να πληρώνεται, δυστυχώς όμως η κοινωνία μας δεν είναι έτσι. Ο κόσμος μας δεν είναι μάλλον αυτός που θα θέλαμε και πολλές φορές οι υπεύθυνοι διαφόρων καταστάσεων ξεφεύγουν. Το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με τις πολιτικές δίκες, όπου άνθρωποι που έχουν κάνει εγκλήματα τελικά έχουν εξαφανιστεί. Το σενάριο της σειράς είναι ωραίο γιατί δίνει στον τηλεθεατή να καταλάβει την κοινωνία στην οποία ζει. Σαφώς και θα ήθελα να δω τη μεταμέλεια του, όπως και να πληρώσει, αν και υπό μία έννοια ήδη πληρώνει. Έχει χάσει ένα μάτι, ενώ χάνει, επειδή είναι ξαδέλφια, και τον έρωτα της ζωής του».

Ποιον άλλον ήρωα από τις «Μέλισσες» θα θέλατε να κάνετε;

«Όλοι οι ήρωες είναι τόσο ζωντανοί οργανισμοί, έχουν τόσο “ζουμί”, που θα ήθελε κανείς να κάνει τον οποιονδήποτε. Παρακολουθώ τη σειρά με αγωνία κάθε βράδυ ί και μπαίνω στη ζωή όλων, οπότε ί κατά κάποιον τρόπο έχω περάσει Ι από όλους τους ρόλους».

Πώς είναι η συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη;

«Η Κάτια είναι ένας άνθρωπος νεότατος. Είχα την πολύ μεγάλη τύχη να συνεργαστώ μαζί της πριν από 15 χρόνια, στη “Βέρα στο δεξί”. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνη ; είναι ότι αφήνεται και πάνω σου. Αλληλοϋποστηριζόμαστε, ρωτάμε ο ένας τον άλλον, συνεννοούμαστε για το πώς θέλουμε να είναι οι σκηνές. Ανάμεσα μας υπάρχει μια ‘ πολύ ωραία χημεία και μια πολύ ωραία συνεργασία. Η Κάτια αφήνει χώρο, και για μας τους νέους ηθοποιούς είναι πολύ σημαντικό καλλιτέχνες τέτοιου επιπέδου να 1 σου αφήνουν τον χώρο να δείξεις τι μπορείς να κάνεις».

Έπειτα από μια τέτοια επιτυχία υπάρχει άγχος για το επόμενο βήμα;

«Δεν αγχώνομαι καθόλου. Αυτοί που έχουν καταφέρει οι “Μέλισσες” είναι να ανοίξουν σε ανθρώπους του θεάτρου τον δρόμο για έναν χώρο όπου δεν μπορούσες εύκολα να μπεις. Αυτό μου δίνει μια χαρά και την ελπίδα ότι ο συγκεκριμένος κλάδος θα “ανθίσει” ξανά, όπως ήταν ανθισμένος κάποτε», σύμφωνα με το «Τηλέραμα».

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.