Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κιλό χυμός μανταρινιού
80 γραμμάρια ζάχαρη
70 γραμμάρια κορν φλάουρ
1 μανταρίνι, ξύσμα
νερό

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το χυμό και το ξύσμα μανταρινιού, τη ζάχαρη και τα βράζουμε ανακατεύοντας να διαλυθεί η ζάχαρη. Ριχνουμε το κορν φλάουρ

Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα και αρχίσει να κοχλάζει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αδειάζουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα ή σε ένα μεγάλο, βαθύ μπολ.

Αφήνουμε να κρυώσει. Για να γίνει ακόμα πιο δημιουργικό, σερβίρετε το γλυκό μέσα σε κενά και καθαρισμένα μανταρίνια!

Ταιριάζει πάρα πολύ με σιρόπι φράουλας.

Πηγή: news.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.