Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσαμικό
400 γραμμάρια ντομάτες ψιλοκομμένες
400 γραμμάρια καρπούζι κομμένο σε κύβους
1 μέτριο αγγούρι κομμένο σε κύβους
200 γραμμαρια τυρί φέτα, κομμένη σε κύβους
1 κουταλιά της σούπας δυόσμο, ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξύδι μαζί σε ένα μικρό βάζο.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τις ντομάτες, το καρπούζι, το αγγούρι και φέτα. Στη συνέχεια ραντίστε με το ντρέσινγκ. Πασπαλίστε με τον ψιλοκομμένο δυόσμο, το αλάτι και πιπέρι.

Πηγή: news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.