Ο Sam Maccarone και η Jessica Burzichelli γνωρίστηκαν όταν ήταν 10 χρονών και από τότε αγαπήθηκαν παράφορα. Το ζευγάρι από το New Jersey, πήγε μαζί στους χορούς του σχολείου του και ήταν αχώριστοι.

Ωστόσο, στα κολεγιακά τους χρόνια άλλαξαν. Παρόλα αυτά κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν την σχέση τους να επιβιώσει. «Στο τέλος, και οι δύο καταλάβαμε πως είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον», δήλωσε η κοπέλα στο BuzzFeed News.

Πλέον έχουν περάσει τα 20 και μένουν μαζί στην περιοχή Hoboken. Την περασμένη χρονιά, ο Maccarone αποφάσισε πως είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην σχέση και ήθελε να κάνει μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποίησε τον ξάδερφό του και μουσικό Matty Mac και τον φίλο του και σκηνοθέτη, Domenick Cucinotta, για να δημιουργήσει ένα μουσικό βίντεο για την πρόταση γάμου του. Με τον τρόπο αυτό επιθυμούσε να μείνει η συγκεκριμένη μέρα αξέχαστη και στους δύο.

Ο μουσικός τους ζήτησε να πρωταγωνιστήσουν στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού. Έτσι λοιπόν οι δύο τους κινηματογραφήθηκαν στην Philadelphia με τον Mac, να παίζει διαφορετικά τραγούδια, όλη την ώρα.

Η τελευταία σκηνή όμως ήταν σε ένα ρεστοράν. Τότε ο Mac, ξεκίνησε να παίζει το τραγούδι που έγραψε για το ζευγάρι, με την πρόταση γάμου να ακολουθεί!
Δείτε την μαγική τους στιγμή στο βίντεο που έφτιαξαν υπό τους ήχους του δικού τους τραγουδού:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.