Αυτά τα δύο απλά συστατικά δημιουργούν μια υπέροχη λεμονάδα για ένα δροσιστικό και γευστικό απόγευμα.

Υλικά

4 φλιτζάνια κομμένο σε κύβους κατεψυγμένο καρπούζι

2 φλιτζάνια λεμονάδα

Πάγο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το καρπούζι και τη λεμονάδα σε ένα μπλέντερ μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε πάγο ανάλογα με το πόσο τριμμένο θέλουμε τον πάγο.


About The Author

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.