1. Το να αγοράσει κανείς ξυραφάκια είναι μια ενοχλητική διαδικασία. Έχετε δει πόσο κοστίζουν τα ξυραφάκια τελευταία;2. Μπορεί κάποιος να ε…1. Το να αγοράσει κανείς ξυραφάκια είναι μια ενοχλητική διαδικασία. Έχετε δει πόσο κοστίζουν τα ξυραφάκια τελευταία;20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!2. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί τα αντρικά ξυραφάκια είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα γυναικεία;20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!3. Δε ξέρεις τι να αποφασίσεις: ξυραφάκια μιας χρήσης ή ξυράφι με ανταλλακτικά;20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!4. Τα ξυραφάκια με δύο ή με πέντε λεπίδες έχουν σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα, παρά το μάρκετινγκ.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!5. Φυσικά κάθε φορά που αγοράζουμε φτηνά ξυραφάκια μιας χρήσης με δύο λεπίδες, αμέσως το μετανιώνουμε.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!6. Καλή τύχη στο ξύρισμα στη ντουζιέρα, αν είστε προχωρημένο επίπεδο στη γιόγκα και την ευλυγισία. Πρέπει να λυγίσετε σε στάσεις, που δεν είχατε ιδέα ότι μπορούσατε να κάνετε.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!7. Μπορεί να ξυρίζεστε τουλάχιστον πάνω από 10 χρόνια, αλλά κάθε φορά καταφέρνετε να κοπείτε.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!8. Η αιμορραγία σταματάει μονάχα μετά από ώρες και δεν μπορείτε καν να σκουπιστείτε με την αγαπημένη σας λευκή πετσέτα.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!9. Το ξύρισμα γύρω από τους αστραγάλους και τα γόνατα είναι το χειρότερο.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!10. Οι κρέμες ξυρίσματος είναι ακριβές, γι” αυτό ποτέ δε το αγοράζετε και χρησιμοποιείτε αφρόλουτρο ή κοντίσιονερ.

20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!11. Αλλά ακόμα και αν βάλετε κρέμα ξυρίσματος, πάντα καταφέρνετε να κουνηθείτε και να ξεπλυθεί από το νερό. Είναι σα να βλέπετε τα λεφτά σας να ξεπλένονται.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!12. Όλες έχουμε σταθεί στη ντουζιέρα και να αναρωτιόμαστε αν αξίζει να ξυριστείς πάνω από το γόνατο.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!13. Κανονίζετε τι θα φορέσετε σύμφωνα με τις μέρες ξυρίσματος, γεγονός που είναι πιο δύσκολο το καλοκαίρι.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!14. Έχετε σκεφτεί να γίνετε και εσείς ένα από αυτά τα άτομα που δεν ξυρίζονται ποτέ.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!15. Μετά το ξύρισμα, απολαμβάνετε το απαλό αίσθημα για τα επόμενα 45 δευτερόλεπτα, προτού εξαφανιστεί.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!16. Τα ξυραφάκια σας γίνονται από αιχμηρά, τελείως βουλωμένα μετά από δύο χρήσεις.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!17. Πάντα καταφέρνετε να ξεχάσετε ένα σημείο και το παρατηρείτε μόνο όταν πλέον βρίσκεστε εκτός σπιτιού.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!18. Το ξηρό ξύρισμα γίνεται πάντα εν ώρα ανάγκης και αφήνει το δέρμα σας ερεθισμένο.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!19. Αν δεν εφαρμόσετε οποιαδήποτε λοσιόν μετά, τα πόδια σας γίνονται ξηρά και σας φαγουρίζουν.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!20. Κάθε 2-3 μέρες, πρέπει να ξυριστείτε ξανά και σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε λέιζερ αποτρίχωσης.20 Σπαστικά Προβλήματα που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Γυναίκα, όταν Ξυρίζει τα Πόδια της. Το Νο.17 είναι Σκέτη Ντροπή!Πηγή: fanpage.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.