Το νοσοκομείο ανακοίνωσε τον ερχομό των μωρών, με ανάρτηση στο Facebook, στην οποία απεικονίζονται οι οκτώ από τις εννέα νοσηλεύτριες.

Τα βρέφη αναμένεται να γεννηθούν ανάμεσα στο διάστημα Απριλίου – Ιουλίου.

Οι νοσηλεύτριες φορούν τη νοσοκομειακή τους φόρμα, κρατώντας κάρτες που δείχνουν τις ημερομηνίες που πρόκειται να γεννήσουν.

Δήλωσαν, πως θα είναι εκεί η μια την άλλη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και σχεδιάζουν να είναι εκεί για να βοηθήσουν, στις γέννες τον συναδέλφων τους.

«Κάθε μια από εμάς, άρχισε να λέει με τη σειρά: « Είμαι έγκυος ». «Νομίζω πως ήταν όλο και πιο χαρμόσυνη η είδηση κάθε φορά», είπε η νοσοκόμα Erin Grenier.

«Υπήρχαν φορές που ήμασταν εμείς οι ασθενείς. Έτσι είναι υπέροχο να έχουμε η μια την άλλη, είτε ως νοσοκόμα μας, είτε ως φίλη για να μας προσέχει, να μας στείλει ένα μήνυμα ή να ελέγξει για να βεβαιωθεί, πως όλα είναι εντάξει », είπε.

Οι προσεχώς μητέρες δήλωσαν, πως έχουν υπερβολική στήριξη από το νοσοκομείο.

«Είναι πολύ ωραίο να έρχεσαι στη δουλειά και να βλέπεις κι άλλους ανθρώπους να περιμένουν παιδί. Βλέποντας τις κοιλιές μας, αρχίζουμε να συζητάμε για τις κοινές εμπειρίες που βιώνουμε», είπε η νοσοκόμα Amanda Spear.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.