Η Laura Mazza είχε ένα εντελώς διαφορετικό σώμα πριν κάνει τα παιδιά της. Σύμφωνα με την ίδια το σώμα της ήταν γυμνασμένο, γεμάτο μύες και χωρίς καθόλου σημάδια ή ραγάδες.Όταν η ίδια είπε στον σύζυγό…

Η Laura Mazza είχε ένα εντελώς διαφορετικό σώμα πριν κάνει τα παιδιά της. Σύμφωνα με την ίδια το σώμα της ήταν γυμνασμένο, γεμάτο μύες και χωρίς καθόλου σημάδια ή ραγάδες.Όταν η ίδια είπε στον σύζυγό της οτι «Αυτό δεν είναι το σώμα που ερωτεύτηκες!» της απάντησε με τέτοιον τρόπο ώστε να τη βοηθήσει να το αποδεχτεί και να το αγαπήσει.

Σε μια δημοσίευση της στο Facebook η Mazza μοιράστηκε με τους φίλους της όλα όσα της είπε ο άντρας της:«Έχεις δίκιο. Αυτό δεν είναι το σώμα που ερωτεύτηκα. Είναι όμως το σώμα που μεγάλωσε τα παιδιά μας, που τα έθρεψε, τα παρηγόρησε, τα προστάτεψε, τους έδωσε ζωή. Το σώμα σου είναι αυτό που ερωτεύομαι κάθε μέρα. Δεν ήξερα τι ακριβώς είναι η αγάπη, μέχρι που είδα αυτό το σώμα και ανακάλυψα όλα όσα μπορεί να κάνει. Και γι’ αυτό σε ευχαριστώ!»Η  Mazza  συνέχισε στο post  της λέγοντας:«Μην ντρέπεστε για το σώμα που έχετε, γιατί έχετε αρκετό χρόνο αν θελήσετε να το αλλάξετε. Για τώρα, απολαύστε τις στιγμές με την οικογένεια σας και απολαύστε το γεγονός οτι δημιουργήσατε κάτι που αξίζει κάθε σημάδι, κάθε ραγάδα και κάθε δίπλα. Αυτή είναι μια υπενθύμιση προς όλες εσάς, αυτό το σώμα που έχετε τώρα, αξίζει όλη την αγάπη σας και ακόμη παραπάνω!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.