Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει κάποια έξτρα κιλά που είχε πάρει αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ευγενία Σαμαρά, που γνωρίσαμε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν ζυγίζομαι ποτέ. Ένας αριθμός δεν μου λέει κάτι. Το καταλαβαίνω από τον καθρέφτη και τα ρούχα μου. Στη σειρά “Η Εκδρομή” ήμουν 10 κιλά πάνω», δήλωσε στο People, η ηθοποιός, που συμμετέχει στο θεατρικό μιούζικαλ Grease.

«Ανέβηκα στο βουνό και μου άνοιξε η όρεξη, ήμασταν για γυρίσματα στη Νάουσα και έτρωγα συνεχώς έξω. Γυμναζόμουν και πολύ εκείνη την περίοδο και είχε μεταμορφωθεί το σώμα μου. Ίσως ο μεταβολισμός μου να μπλόκαρε», πρόσθεσε η ίδια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το να ετοιμάζει και να τρώει σπιτικό φαγητό ήταν κάτι που σίγουρα έκανε τη διαφορά στο σώμα και τα κιλά της, ενώ το περπάτημα ήταν κάτι που βοήθησε αρκετά.

Ευγενία Σαμαρά
Ευγενία Σαμαρά

«Αν και αυτή την περίοδο γυμνάζομαι μόνο στη σκηνή του “Grease” λόγω έλλειψης χρόνου, αγαπώ το χορό –μικρή έκανα όλα τα είδη– και τα τελευταία χρόνια πήγαινα εντατικά γυμναστήριο. Επόμενος στόχος είναι να αρχίσω pilates», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ευγενία Σαμαρά.

Ευγενία Σαμαρά
Ευγενία Σαμαρά
Σαμαρά
Η Ευγενία Σαμαρά στο Ράδιο Αρβύλα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.