Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας πριν κάνετε κάποιο βήμα. Κάντε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και τη διάθεσή σας. Οι εξελίξεις θα κινηθούν προς τη θετική κατεύθυνση αρκεί να έχετε υπομονή. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Ο Δίας στον Τοξότη φέρνει οφέλη στα εργασιακά σου, αρκεί κι εσύ να είσαι έτοιμος/η για «να αρπάξεις την ευκαιρία από τα μαλλιά»! Αντίθετα μια «συγκρατημένη» πολιτική από πλευράς σου θα έχει ως μόνο αποτέλεσμα την αναστάτωσή σου από ενέργειες άλλων, σε αυτήν την περίπτωση μάλιστα αναμένεται να αντιμετωπίσεις στην διαδρομή σου κάποιες έκτακτες καταστάσεις που απαιτούν καλά αντανακλαστικά, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σου.

Επιπλέον με τον Άρη στους Ιχθύς, να… πιάνει φωτιά, η υπεράσπιση του δίκιου σου απέναντι σε όσους/ες το θίγουν θα είναι ανάλογα πύρινη!

Απλά θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με το χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας. Έχετε τη τάση να κάνετε μεγάλα ανοίγματα προκειμένου να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν. Παράλληλα θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να προσπαθήστε να το τηρήσετε. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Με τον Δία στον Τοξότη να συμφωνεί και να… επαυξάνει ως προς την διασκέδασή σου, δικαιούσαι να αφοσιωθείς σε αυτήν! Επιπλέον, η τύχη σε ακολουθεί και στις οικονομικές σου δράσεις. Ωστόσο, η «εγρήγορση» που βάζει ως επικεφαλίδα ο Άρης στους Ιχθύς δεν περιλαμβάνει μόνον θετικές προκλήσεις, όπου η αμεσότητα και η καπατσοσύνη σου θα κρίνουν το αποτέλεσμα, αλλά και επιθετικές διεκδικήσεις σε βάρος σου, οπότε ας έχεις τον νου σου

Επιπλέον, μπορεί να αυξηθεί η τάση σου για κατανάλωση, με κίνδυνο να εξανεμίσεις όλο το αποθεματικό σου.

  • Παρθένος 24/8-22/9

Προβλήματα και λάθη του παρελθόντος φαίνεται ότι επανέρχονται. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε. Στα οικονομικά σας, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και κάντε πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θέματα θα μπορέσετε τώρα να τα διαχειριστείτε υπέρ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Δίας στον Τοξότη φέρνει… θεαματικές εξελίξεις στα οικογενειακά σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως από μια απροσεξία ή επιπολαιότητα ανάψουν μεγάλες φωτιές, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά! Παράλληλα , με τον Άρη στους Ιχθύς να «φορτώνει» με νεύρα και ανυπομονησία, είτε τους άλλους, είτε εσένα δείχνει πιο δύσκολο να επιβιώσει μια σταθερή συνεργασία κι είναι πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο κι όχι απαραίτητα για σοβαρό λόγο. Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να προχωρήσεις σε μια συμφωνία «ειδικού τύπου» με συγκεκριμένο στόχο και μικρή διάρκεια.

Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντοντα αυτές τις μέρες. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για όσους επιθυμείτε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο της δουλειάς. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης.

Ο Δίας στον Τοξότη τείνει να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα συναπαντήματα και «τυχερές» καταστάσεις, οπότε μέρα που είναι μην χάσεις την ευκαιρία για μια μικρή «απόδραση» από την ρουτίνα, κοντά σε πρόσωπα με τα οποία έχεις πολλά να πεις κι εδώ οι μεγάλες παρέες αλλά και οι συγγενείς έχουν τον πρώτο λόγο.

Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες εξαντλώντας τελικά τις δυνάμεις σου και πρόσεξε μήπως ένα… κάπως φιλόδοξο σχέδιό σου καταλήξει άσχημα εξ αιτίας της έλλειψης οργάνωσης και των στοιχειωδών μέσων που χρειάζονται.

  • Σκορπιός 23/10-22/11

Στον  επαγγελματικό  τομέα  είναι  πολύ  πιθανόν  να  προκύψουν  προβλήματα. Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο για να βρείτε νέες επαγγελματικές διεξόδους. Αποφύγετε συγκρούσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών.

Ο Δίας στον Τοξότη ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ μπορεί να έχεις και τα «τυχερά» σου, οπότε αν βρεθείς σε θέση «κυνηγού», μην διστάσεις να επενδύσεις παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο ή ακόμη και να «τζογάρεις», αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς σε καλεί να διαχειριστείς με την μέγιστη δυνατή ψυχραιμία τις αντιδράσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ακόμη κι αν το έχει… παρακάνει με τις επιλογές του, αφού μια απρόσεκτη στάση σου μπορεί να ρίξει λάδι στην φωτιά και να σε κάνει τελικά να… λαχταρήσεις!

  • Τοξότης 23/11-21/12

Εκμεταλλευτείτε  αυτό  το  διάστημα  για  να  τακτοποιήσετε  εκκρεμότητες  ή  να  κάνετε  συμφωνίες  γύρω  από οικονομικά  θέματα  που  έχουν  σχέση,  με  τράπεζες,  εφορίες,  τρίτους  και  αφορούν  εσάς  ή  τον  συντροφό  σας. Επαγγελματική και κοινωνική ζωή ευνοείται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Μετά, με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές που έχετε με τρίτους, εφορία, δημόσιο γιατί θα υπάρξουν κάποια μπερδέματα.

Ο Δίας στο ζώδιό σου φέρνει νίκες και επιτυχίες, έστω και με την μορφή… πυροτεχνήματος! Επιπλέον μια «εύκολη» λύση θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Ιχθύς να παραπέμπει σε εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, οφείλεις να δώσεις τόπο στην οργή, ώστε να μην «ξεφύγει» το πράγμα.

Επιπλέον, αν πρόκειται να διαμείνεις κάπου αλλού, φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά τις προδιαγραφές του καταλύματος σου, αφού είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από αυθαιρεσίες ή ελλείψεις που δεν ήταν γνωστές, ενώ καλό είναι να μην παίζεις με τις φωτιές.

  • Αιγόκερως 22/12-19/1

Η  συναισθηματική  σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά  χωρίς  όμως  να  έχουν  εκλείψει  οριστικά  όλες  οι  σκιές. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφό σας ή σε κάποιον φίλο σας. Περιορίστε την όποια τάση σας για υψηλούς στόχους στα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας.

Με τον Άρη στους Ιχθύς να πριμοδοτεί εντάσεις στην καθημερινότητά σου οφείλεις κατ’ αρχάς να παρακάμψεις εκείνες που προέρχονται από «καπρίτσια κακομαθημένων» και να δώσεις προτεραιότητα σε όσα επείγοντα προκύψουν σε σχέση με την δουλειά σου, αφού εκεί είναι που θα λάμψει το… άστρο σου! Επιπλέον μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου προς την εκμάθηση πραγμάτων.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη θα σου αποκαλύψει μυστικά και «κόλπα» αλλά δεν αποκλείεται να εξωτερικεύσει με μάλλον υπερβολικό τρόπο μια δυσαρμονία στην υγεία σου, κάτι που δεν πρέπει να σε τρομάξει, αφού τελικά θα σου βγει σε καλό.

  • Υδροχόος 20/1-19/2

Αποβάλλετε ταμπού και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα, η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στη δουλειά σας, θα επανεξετάσετε όλες τις προτάσεις που σας έχουν γίνει αναλυτικά, για να διαλέξτε αυτή που είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις σας.

Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε κάνει πιο «τζογαδόρο/α» στην οικονομική σου διαχείριση, μπορεί εύκολα να βρεθείς από το «όλα» στο «τίποτα» και αντίστροφα! Επιπλέον, καλείσαι να βρίσκεσαι σε επιφυλακή, απέναντι σε έξωθεν επιβουλές, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α θα επιχειρήσει να «οικειοποιηθεί» με το έτσι θέλω τα κεκτημένα σου.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με «ποιοτικά» άτομα, όσο και με και κάποια…. Άλλα, που ποντάρουν μόνον στο να κερδίσουν τις εντυπώσεις κι εδώ θα πρέπει να διαλέξεις ποιος/α σου κάνει.

Έχετε κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε θα κουραστείτε πολύ. Θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και θα ασχοληθείτε με πολλές κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Μιλείστε μαζί του για να νιώσετε καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σας, δρομολογήστε τις αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας, αναζητώντας συμμάχους που θα σας στηρίξουν στα καινούργια σας ξεκινήματα. Στον εργασιακό χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα.

Ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού ακόμη κι αν κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να «δέσουν», η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις μια… εντυπωσιακή στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο!

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, δες το όμως σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, δρώντας με αμεσότητα Να προσέχεις ωστόσο και τι… φωτιές ανάβεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.