Πρoειδοποίηση-B0μβα των Γιατρών: «Κινδυvεύουν από Kαρκίνο, Περισσoτερο κι από τους Kαπνιστές, Oσοι έχoυν…»

Ποια οι προειδοποίηση των γιατρών; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Φαίνεται πως κάθε εβδομάδα βγαίνει και μία νέα έρευνα για τον καρκίνο. Είναι πολλά που πρέπει να θυμόμαστε για το τι πρέπει να αποφεύγουμε και πώς να μειώσουμε τον κίνδυνο αλλά οι ερευνητές…..

έχουν βρει ένα στοιχεία που αλλάζουν όλα όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο.

Για χρόνια μας λένε πως το κάπνισμα είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εμφάνιση καρκίνου αλλά αυτό δεν ισχύει πια.

Υπάρχουν αρκετές μορφές καρκίνου -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- που συνδέονται με το βάρος.

Συνεχίστε το διάβασμα για να δείτε τον λόγο

Πλέον οι γιατροί λένε πως αν έχουμε υψηλό δείκτη μάζας σώματος ή αν είμαστε υπέρβαροι έχουμε μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.

Ήδη γνωρίζουμε πως το να είμαστε υπέρβαροι μας κάνει πιο ευάλωτους σε καρδιακές ασθένειες και διαβήτη αλλά τώρα οι γιατροί λένε πως στην πραγματικότητα αυτό βοηθάει και την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

Αυτό συμβαίνει λόγω φλεγμονών, η οποία είναι και η αντίδραση του σώματος στην αύξηση του βάρους και βοηθάνε την ανάπτυξη του καρκίνου.

Υπάρχουν αρκετές μορφές καρκίνου -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- που συνδέονται με το βάρος, συμπεριλαμβανομένου και τον καρκίνο του στήθους, της μήτρας, των νεφρών και του παχέος εντέρου. Εκτός από αυτό, το υπερβολικό βάρος μας κάνει ευαίσθητους στην ινσουλίνη και τελικά μας οδηγεί στον διαβήτη.

Σύμφωνα με την Melinda Irwin, έναν ειδικό στους καρκίνους από το πανεπιστήμιο του Yale, το ένα τρίτο όλων των καρκίνων επηρεάζονται από τον τρόπο ζωής μας, την διατροφή και την άσκηση.

Οι γιατροί συμβουλεύουν να προσέχουμε τι τρώμε και να γυμναζόμαστε περισσότερο. Είναι επίσης σημαντικό να βγάλουμε τη ζάχαρη και τα λιπαρά από την διατροφή μας που είναι οι σημαντικότερες αιτίες της αύξησης του βάρους…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.