Ανατροπές, εκπλήξεις και απανωτές αποχωρήσεις στο Master Chef. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της 46χρονης Μάγιας Τζουμούτια άλλη μια παίχτρια αποφάσισε να βγει εκτός Master Chef.

«Λόγω της σημερινής αποχώρησης που δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα φύγει, αλλά όπως και να έχει εμένα αυτό μου πρόσθεσε λίγη πίεση και για προσωπικούς λόγους φυσικά και γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου και έχω πει ότι είναι τεράστιο θέμα που έφτασε μέχρι εδώ, είναι μεγάλο πράγμα για εμένα αλλά θα πρέπει να μείνω ως εδώ και θα αποχωρήσω οικειοθελώς.

«Εσείς ήσασταν πολύ καλά παιδιά, απλώς τη δεδομένη στιγμή της ζωής μου είμαι ως εδώ. Πριν από λίγες ημέρες είχα τη δική μου διαδικασία αποχώρησης. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα και όμως τα κατάφερα να περάσω. Και για αυτό το λόγο που είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που έχω αποφασίσει να φύγω. Όμως, είναι ξεκάθαρα ώριμη απόφαση, γιατί τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο για εμένα και ακόμα και αν θα στεναχωρηθώ ξέρω ότι είναι για καλό», είπε συγκεκριμένα η η 21χρονη Χριστίνα Αργυρούδη λίγο πριν μαζέψει τα πράγματα της και αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef.

Έτσι λοιπόν στο χθεσινό επεισόδιο, είχαμε διπλή αποχώρηση. Αρχικά, ο Κώστας Βάχος και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους. Έτσι, βρέθηκαν απέναντι διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι δύο μάγειρες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο όπως αυτό που τους έδειξαν οι κριτές.

Ο Κώστα Βάχος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον αντίπαλο του και έτσι αποχαιρέτησε τους κριτές και τους συμπαίκτες του.

protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.