Μια νέα τάση έρχεται να προστεθεί στα τατουάζ φρυδιών και βλεφαρίδων, και έχει να κάνει με τις φακίδες.

Για τους λάτρεις των φακίδων, μία νέα ημι-μόνιμη τεχνική υπόσχεται να χαρίσει τις πολυπόθητες φακίδες και το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρία χρόνια.

Η καλλιτέχνης τατουάζ Gabrielle Rainbow, που έχει τη βάση της στο Μόντρεαλ του Καναδά, αναφέρει ότι δε γνωρίζει τι αναζωπύρωσε την τάση, αλλά ξεκίνησε να την κάνει, όταν η καλύτερή της φίλη ζωγράφιζε τις δικές της φακίδες με μολύβι.

Αρχικά Νομίζαμε πως το Πρόσωπό της ήταν Γεμάτο από Μαυράκια… Μόλις είδαμε ΤΙ ήταν Πραγματικά… Σοκαριστήκαμε! - Εικόνα0

Οι πελάτες της Rainbow είναι κυρίως άτομα που αποκτούν φακίδες το καλοκαίρι, αλλά επιθυμούν να τις έχουν κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μια ώρα και το κόστος φτάνει τα 250 δολάρια. Έπειτα από την εφαρμογή, μπορεί να παρουσιαστεί ελαφρύ οίδημα, αλλά έπειτα από μερικές ώρες περνάει. Μέσα σε χρονικό διάστημα 1-2 μηνών, το χρώμα των φακίδων αλλάζει και γίνεται πιο φυσικό.

«Θα ξεθωριάσουν φυσικά με την πάροδο του χρόνου και αν θέλετε να τις κρατήσετε, μπορείτε να ενισχύσετε το χρώμα όποτε θέλετε,» αναφέρει η καλλιτέχνης τατουάζ.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, το ενθαρρυντικό είναι ότι η βιομηχανία της ομορφιάς αρχίζει να αναδεικνύει τις φακίδες, που κάποτε θεωρούνταν ψεγάδια.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here