Ο παίκτης που συζητήθηκε για το επάγγελμα που δήλωσε στο Survivor, τις απόψεις του, αλλά και τη στρατηγική του, Πάνος Αργιανίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ΕΔΩ: Survivor και μίλησε για όλους και για όλα. Ο «μάνατζερ ράγκμπι», για τον οποίο, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook από θαυμαστές του με χιλιάδες ακολούθους, δήλωσε ότι έχει μελετήσει το παιχνίδι όλων των χωρών προσεκτικά και έχει εντοπίσει τις διαφορές με αυτό της Ελλάδας. Γι’ αυτό τον λόγο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι το φετινό Survivor δεν πρόκειται να έχει επιτυχία.

Όπως ανέφερε στον εκτενή μονόλογό του, ο φετινός κύκλος του παιχνιδιού δεν έχει στοιχεία ριάλιτι, που θα το έκαναν πιο ενδιαφέρον και θα ιντρίγκαρε τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, έριξε σπόντα στον περσινό νικητή, Γιώργο Αγγελόπουλο υποστηρίζοντας ότι θα είχε φύγει από το παιχνίδι από την πρώτη κιόλας εβδομάδα αν ψήφιζαν οι ίδιοι οι παίκτες, όπως στο original της Αμερικής.

Στη συνέχεια, δεν δίστασε να σχολιάσει την επιλογή των παικτών από την παραγωγή, επισημαίνοντας ότι ο μέσος τηλεθεατής δεν μπορεί να ταυτιστεί με τα φετινά πρόσωπα.

«Μόλις με είπες χαζό;»

Δίπλα στον Πάνο Αργιανίδη βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο οποίος ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Αργιανίδης έκρινε τη συμπεριφορά των παικτών, αλλά σχολίασε ότι το κίνητρο όσων μπήκαν στο παιχνίδι είναι να συζητηθούν, ενώ χαρακτήρισε «χαζούς» όσους δεν έχουν αυτόν τον σκοπό.

Αυτό το σχόλιο εκνεύρισε τον Παρθένη με αποτέλεσμα να ρωτήσει, «Μόλις με είπες «χαζό»;». Τότε, στην προσπάθειά του να «μαζέψει» τα ασυμμάζευτα, ο Αργιανίδης είπε ότι ο Παρθένης μπήκε στο παιχνίδι τελευταία στιγμή, καθώς ακύρωσε τη συμμετοχή του κάποιος άλλος… (ο Δημήτρης Βλάχος), κάτι που έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Μεταξύ άλλων, ο «μάνατζερ της καρδιάς μας» τόλμησε να κάνει μία πρόβλεψη. Όχι, τον φετινό νικητή του Survivor, αλλά ότι το ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα έχει ακυρωθεί μέχρι το Πάσχα και δε θα προβάλλεται, γιατί θα αποτύχει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.