Αγαπημένο σνακ το ποπ κορν,σωστά; Επίσης, σου αρέσει και η παρμεζάνα, έτσι δεν είναι; Γιατί λοιπόν να μη συνδυάσεις αυτές τις δύο γεύσεις στον πιο λαχταριστό συνδυασμό;

Υλικά

3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι

1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και απλώνουμε το ποπ κορν καλά κλείνοντας τη κατσαρόλα. Κουνάμε τακτικά ανά 15 δευτερόλεπτα ώστε να «σκάσουν» τα περισσότερα. Μόλις είναι έτοιμα τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το τυρί και το αλάτι.


About The Author

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.