Take a fresh look at your lifestyle.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/4/2019)

0 0

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Γεμάτη έντονες συγκινήσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο Ταύρου  στον 2o Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε σε νέες  οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα φέρουν ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να προστατέψετε τα κεκτημένα σας. Επίσης σήμερα για εσάς τους Κριούς ξεκινά μια από τις πιο έντονες και ερωτικές  περιόδους της χρονιάς .

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία και τον ερωτισμό σας, ενώ θα φουντώσει και το πάθος σας για τη ζωή.  Κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε θα είναι η αιτία που θα μαγνητίζετε επάνω σας όλα τα βλέμματα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία, κάνοντας χρήση της  γοητεία σας, να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να κατακτήσετε ως λάφυρο, το αντικείμενο του πόθου σας.

Ταύρος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, με την παρουσία του Ουρανού πλέον στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται μια χρονιά με ξαφνικές ανατροπές και  νέα ξεκινήματα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τα οποία , ως απώτερο στόχο έχουν να σας βγάλουν από την πεπατημένη. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι για εσάς η βοήθεια που σας παρέχει τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Ενώ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί ιδιαίτερα τις  επαφές και τις συμφωνίες στο παρασκήνιο, παράλληλα όμως, είναι μια πολύ σημαντική  περίοδος για  να ολοκληρώσετε  τον  σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Από την άλλη πλευρά σε ότι έχει σχέσημε την ερωτική σας ζωή , είναι πιθανό να ζήσετε μια  ερωτική σχέση γεμάτη ένταση και πάθος και η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Δίδυμοι

Αντιφατική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους.  Αρχικά, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 11ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο για εσάς, όπου κατά τη διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική και  κοινωνική σας ζωή, να κάνετε νέες γνωριμίες και να  γνωρίσετε άτομα με τα οποία  μοιράζεστε τις ίδιες σκέψεις και έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ενώ δεν αποκλείεται, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να ζήσετε στιγμές έντονου φλερτ.

Καρκίνος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους.  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και θα σας ωθήσει να βγείτε από το καβούκι σας.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε αρκετές προσκλήσεις από φίλους για ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, θα συζητήσετε τα σχέδια σας με φίλους, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και αρκετούς από τους  στόχους σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Ενώ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα θετική για τα θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Έτσι όσοι από εσάς είστε στην διαδικασία αναζήτησης εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας, ενώ όσοι ήδη εργάζονται, θα έχουν τις κατάλληλες συνθήκες για να δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους και να επιβραβευθούν από τους προϊσταμένους τους  . Επίσης , αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

Λέων

Έτοιμοι για δράση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Λέοντες.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο , σε συνδυασμό με την παρουσία του Ουρανού, υπόσχεται ότι θα εγκαινιάσει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών στα επαγγελματικά σας, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την ουσιαστική μεταμόρφωση της δημόσιας εικόνας σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις, ενώ μην σας φανεί παράξενο αν σχέδια τα οποία θεωρούσατε σίγουρα δεν προχωράνε, ενώ νέες προτάσεις θα έρχονται εντελώς ξαφνικά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η πλανητική μετακίνηση της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Λέοντες . Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία  να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν θετικές ειδήσεις για θέματα που αφορούν τις  Ανώτερες Σπουδές τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ανανεώσετε τον έρωτα σας με τον /την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από άλλη χώρα.

Παρθένος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία μιας και η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο , θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές  περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Παρθένους . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για δουλειές είτε για διασκέδαση. Ενώ άλλοι, θα καταφέρετε  να τακτοποιήσετε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν  καιρό, ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα Σπουδών. Ενώ από την άλλη πλευρά. η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τρέξετε τις διαδικασίες και να  προχωρήσετε σε ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  με ευνοϊκούς για εσάς όρους, ενώ θα σας βοηθήσει προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία.  Ωστόσο, επειδή είναι μια παρορμητική Αφροδίτη είναι πιθανό να σας παρασύρει και σε σπατάλες. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσει να την ανανεώσετε.

Ζυγός

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), καθώς και  με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας, ενώ είναι ιδανική για να ζητήσετε χρήματα που σας χρωστούν.  Ενώ από την άλλη πλευρά, θα ξεκινήσει για εσάς μια από τις πιο  ενδιαφέρουσες  περιόδους της χρονιάς. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Ζυγούς.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της οι  διαπροσωπικές σας σχέσεις θα γίνουν βασική σας προτεραιότητα, και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά τόσο με τους συνεργάτες. Ενώ με τον / την σύντροφο σας θα ζήσετε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος.

Σκορπιός

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την  προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, και λόγο της συγκατοίκησης του με τον Ουρανού, θα υπάρξουν απρόσμενες ανατροπές σε φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δείτε ένα άτομο από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον με άλλα μάτια. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ζωντανέψετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να οργανώσετε την δουλειά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε αποτελεσματικοί. Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση ή να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, όπως να αλλάξετε χρώμα και στυλ στα μαλλιά σας ή να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

Τοξότης

Ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει στην σημερινή ημέρα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας είναι, ανανέωση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της  καθημερινότητα σας και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, αλλά και με την φυσική σας κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε αρκετές από τις  διατροφικές σας συνήθειες (π.χ. να γίνετε χορτοφάγοι), να ασχοληθείτε με την  γυμναστική, ή να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, δηλαδή να κάνετε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά σας ή να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση. Από την άλλη πλευρά εσείς οι Τοξότες, μαζί με τους Λέοντες  είστε αυτοί που θα ευνοηθείτε  περισσότερο από την  πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης. Και αυτό γιατί η είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας δίνοντας σας παράλληλα την ευκαιρία να αναπτύξετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας , ενώ θα σας παροτρύνει να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, δεν θα λείψουν οι στιγμές έντασης και πάθους.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι., και αυτό γιατί θα ξεκινήσει μια από τις πιο ερωτικές και παράλληλα παραγωγικές περιόδους της χρονιάς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει την  δημιουργικότητα σας, ενώ θα σας παροτρύνει να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την καλή ζωή και τις χαρές της. Όσο για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αυτή η χρονική περίοδος θα είναι μια από τις πιο ερωτικές της χρονιάς. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινητοποιηθείτε και να βρείτε λύσεις  στα  ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε στην εμπορική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, στην ανανέωση ή ανακατασκευή του χώρου του σπιτιού σας, ή για να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά μέσα από το σπίτι σας.

Υδροχόος

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικογενειακές σας υποθέσεις.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις οικογενειακές σας  υποθέσεις καθώς και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.  Φυσικά, η παρουσία του κυβερνήτη σας Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, το μόνο που σίγουρα μπορεί να υποσχεθεί είναι ξαφνικές ανατροπές. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σημαίνει για εσάς ότι ξεκινά  μια  περίοδο έντονης καθημερινότητας , κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε έντονοι, αυθόρμητοι και εκφραστικοί , ενώ δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα θέλω σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιχθείς

Μια έντονη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Έτσι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του , θα έχετε αρκετές συζητήσεις τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες, ενώ μέσα από αυτές  θα έχετε την ευκαιρία διαφημίσετε τον εαυτό σας, την δουλειά σας , ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε και τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης αρκετοί από εσάς,  θα κάνετε και αρκετές μετακινήσεις όχι μόνο για δουλειά αλλά και για ξεκούραση. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ για αυτή σας την προσπάθεια θα έχετε και την ανάλογη οικονομική επιβράβευση. Επίσης, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να διαφημίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο την υπεραξία σας. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη στον Κριό έχει την φήμη της σπάταλης, καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην διαχείριση του προϋπολογισμού σας και να αποφύγετε, όσο είναι δυνατόν, τις άσκοπες αγορές.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.